Lid worden?

Aanmelden

Lidmaatschap

Uw bedrijf kan lid worden van de beroepsfederatie ICS (en automatisch ook van onze koepelorganisatie Confederatie Bouw) door de betaling van het lidgeld.

Het bedrag van het lidgeld wordt jaarlijks aangerekend en is afhankelijk van het aantal werknemers (arbeiders + bedienden) in uw bedrijf.  Zelfstandigen zonder personeel betalen slechts een minimumbijdrage.

Vanaf de datum van toetreding kan uw bedrijf dus 12 maanden genieten van het aanbod en alle exclusieve voordelen van het duo-lidmaatschap van ICS en de koepelorganisatie Confederatie Bouw.

Indien u nog meer informatie wenst, aarzel niet om contact op te nemen op 02/520.73.00 of stuur een mailtje naar info@ubbu-ics.be

Hoe lid worden?

  1. U bezorgt ons via onderstaande velden uw gegevens.
  2. Wij bezorgen u per email een betalingsaanvraag
  3. Van zodra wij uw betaling hebben ontvangen, bezorgen wij u een "factuur voor voldaan"

Door het verzenden van uw gegevens via het onderstaande formulier verbindt u er zich expliciet toe om lid te worden van ICS vzw (incl. lidmaatschap Confederatie Bouw).

Aanvraag lidmaatschap
Gegevens firma - Algemeen
Gegevens Contactpersoon

ICS verbindt er zich toe deze persoonlijke gegevens enkel aan te wenden om u te allen tijde te informeren over onze sectoractiviteiten. Conform de Wet op de privacy – 08/12/1992 – kan u steeds gegevens opvragen en eventueel verbeteringen of wijzigingen laten aanbrengen.