Top zakelijke beveiligingssystemen

Top zakelijke beveiligingssystemen

Beveiligingssystemen
  1. Frontpoint-beveiliging

Frontpoint Security staat bekend als een van de beste in de branche. Ze hebben een scala aan beveiligingsopties voor individuele problemen. Kleine of thuisbedrijven waarderen de warmte- en rooksensoren die waarschuwen voor gevaren voor het milieu, zoals overstromingen en brand.
Het 24/7 bewakingssysteem is draadloos en getrainde professionals hebben een hoge respons. Frontpoint staat bekend om hun bekroonde onzichtbare beveiligingssysteem en biedt ondersteuning via e-mail en telefoon. Meldingen worden snel verzonden naar aangewezen partijen over elke deur- of raamopening terwijl u weg bent. Ze hebben een geld-terug-garantie van 30 dagen en een garantie van 3 jaar op apparatuur.
Voors: Onzichtbaar beveiligingssysteem, Volledig draadloos,
30-dagen geld terug garantie
nadelen: Geen thuis slimme apparatuur toegang, Prijzig
Contract vereist

ADT

ADT is een erkende naam in veiligheid en om een ​​goede reden. Ze werken om op de hoogte te blijven van nieuwe technologie en hebben veel opties. 24/7 monitoring, bewakingscameravideo’s met heldere beelden in een donkere omgeving en sensoren zijn enkele van hun opvallende kenmerken. Naast deur- en glasbreuksensoren zijn er nood-botters en sirenes beschikbaar. Prijzen beginnen bij $ 52 per maand en een contract van 3 jaar is vereist. De technisch geavanceerde draadloze gegevenscodering en andere functies maken ADT een leider in bedrijfsbeveiligingssystemen.
Voors: Vast of mobiel, Camera bewaking, A + BBB rating
nadelen: Installatiekosten,Upgrades moeten worden aangevraagd,
Updates zouden buggy zijn

Verisure

Verisure bestaat al meer dan 25 jaar. Hun alarmsysteem is eenvoudig, snel en probleemloos. In minder dan 24 uur kunt u bewegingen van buitenaf, magazijnbewegingen volgen of hulp vragen met de SOS-functie op uw smartphone. Goedkeuringsclassificaties zijn hoog en u hebt de controle over het controleren van uw bedrijfssite op elk moment van de dag of nacht. Dit beveiligingsalarmsysteem is professioneel geïnstalleerd om te garanderen dat sensoren en afschrikmiddelen strategisch worden geplaatst waar ze het voordeligst zijn.
Voors: Uitstekende service met getrainde technici, Goede prijs,
Visie mistbarrière
nadelen: Biedt geen zelfbewakingsservice, Cybercrime-kwetsbaarheid, alleen met wifi, Installatiekosten

 

Stanley Security

Stanley Security heeft meerdere bases in de VS en het VK. Hun strategische planning van thermische, audio- en visuele opties is een van de hoogste in de industrie. De uitdagingen in de beveiligingsbehoeften van vandaag worden op de voet gevolgd door Stanley Security om te verzekeren dat de meest geavanceerde maatregelen beschikbaar zijn voor hun klanten.
Inbraak of branddetectie is state of the art en intelligentiesensoren zorgen voor gemoedsrust. Vooruitlopend op de menigte biedt dit bedrijf ook digitale activakartering om elke beweging te zien.

Voors: Meerdere bases, Digitale asset mapping, 24/7 monitoring
nadelen:Negatieve beoordelingen over vergoedingen, Potentiële, verborgen kosten,Te veel opties verwarren

Vivint
Vivint heeft aangepaste opties die het een van de best beoordeelde beveiligingssystemen voor thuis en kleine bedrijven in het land maken. Binnen- en buitencamera’s geven u een nauwkeurig beeld van elke activiteit. 24/7 videoverslaggeving is een populaire optie en hun prijspakketten zijn zeer redelijk. U bezit uw eigen apparatuur en financiering is beschikbaar om betalen gemakkelijker te maken. Vivint heeft zijn eigen technologie en helpt bij het opzetten van het best betaalbare programma voor uw zakelijke en binnenlandse beveiligingsbehoeften.
Voors: Geen activeringskosten, Hoogwaardige technologie-integratie
Betaalbaar opstarten
nadelen:Van deur tot deur verkoop, Lange contracten.Nest-integratie kan fouten bevatten

Leave a Reply